BCR TV

BCR TV reprezinta cea mai mare retea digital signage din domeniul bancar din Romania, administrata de Monopoly Media, fiind alcatuita din 123 de locatii in peste 60 de orase.


Cele 600 de ecrane instalate asigura o maxima vizibilitate, reusind sa informeze clientii rapid si complet cu privire la produsele, promotiile si mesajele bancare oferite de departamentele marketing si comunicare.


Printr-un playlist atractiv, care informeaza dar incearca sa si destinda clientii, BCR TV a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina un instrument indispensabil in strategiile de comunicare, branding si fidelizare a clientilor.


BCR TV reprezinta un sistem de comunicare scalabil si masurabil din punctul de vedere al audientei, acest lucru realizandu-se prin intermediul unor camere iCapture de monitorizare,  care pe langa masurarea reala a audientei ofera si date despre categoriile de varsta ale privitorilor si gen.


De asemenea, prin intermediul acestei solutii de masurare exista posibilitatea adaptarii continutului in functie de compozitia demografica a audientei, de prezenta in anumite intervale orare, etc.


O alta aplicabilitate a sistemului se refera la folosirea spatiului de emisie pentru comunicarea angajator – angajat, BCR TV reusind sa transmita mesaje importante ale factorilor decizionali ai institutiei catre angajati, aceasta avand ca rezultat cresterea satisfactiei angajatilor la locul de munca, motivarea angajatilor, cresterea productivitatii, angajamentului, increderii si invatarii, precum si imbunatatirea climatul comunicational, cresterea calitatatii si nu in cele din urma, a profiturilor.


Sintetizand, acest sistem informational comunica direct atat la nivelul clientilor cat si al angajatilor reusind sa transmita un mesaj unitar si foarte util.

Romana   English   French

Monopoly Media in top 10 Worldwide Digital Signage agencies

With nearly 4,000 screens in action and a clearly defined cross-media strategy, Monopoly Media is the flagship DOOH operator in East Europe.