galerii comerciale

Pentru a valorifica la maxim potentialul dezvoltat de zonele compacte de public din centrele comerciale si hypermarketuri, am dezvoltat o retea paralela cu cea de la casele de marcat - Zoom Buy - cea a ecranelor cu plasma montate vertical.


Acestea se adapteaza perfect fizic cu mediul in care sunt montate, dar ofera si un alt tip de expunere pentru advertiseri, catre oamenii care circula in zonele de magazine de pe galerii.


Galeriile marilor complexe comerciale reprezina zone cu trafic maxim. In aceste este directionat atat traficul celor care merg in hypermarket dar si al celor care merg la shopping in magazinele prezente in aceste locatii sau la restaurante si cafenele.


Un public foarte numeros, foarte diversificat in functie de varsta, ocupatie si clasa sociala. In aceste locatii sistemele digital poster capteaza atentia tuturor categoriilor de privitori.


Un sistem optim pentru promovarea produselor magazinelor din proximitate dar si pentru produse si servicii de interes general.

Romana   English   French

Monopoly Media in top 10 Worldwide Digital Signage agencies

With nearly 4,000 screens in action and a clearly defined cross-media strategy, Monopoly Media is the flagship DOOH operator in East Europe.