zoom hi

Reprezinta o platforma comunicationala dedicata mediului universitar, fiind incluse in aceasta retea 50 de facultati din Bucuresti, Cluj si Oradea, in care au fost instalate peste 80 de ecrane digitale.

Comunicarea cu studentii are la baza pe langa expunerea materialelor specifice activitatii universitare si un website (www.zoomhi.ro) care reprezinta un mediu virtual dinamic si interactiv, prin care studentii pot face sesizari, propuneri sau isi pot difuza pe ecrane propriile anunturi.

Utilitatea acestui canal de comunicare este evidenta, principalele beneficii fiind de informare, entertainment, expunere publica, interactiune, socializare, activare/coagulare.

Acest canal de comunicare este superior fata de cele clasice prin dezvoltarea unei forme originale de imbinare a activitatilor universitare cu cele extracurriculare, de promovare a preocuparilor/hobby-urilor, de responsabilizare sociala si de petrecere a timpului liber.

Romana   English   French

Monopoly Media in top 10 Worldwide Digital Signage agencies

With nearly 4,000 screens in action and a clearly defined cross-media strategy, Monopoly Media is the flagship DOOH operator in East Europe.